Get Free Samples? Give us a call: +86 13173291019
Q4
Q5
Q6

Shandong Pengfuda Mbrojtjen e Mjedisit Teknologjia Co, Ltd

Shandong Pengfuda Mbrojtjen e Mjedisit Teknologjia Co, Ltd

"Ambition i Madhërishmi dhe përpjekje të bashkërenduara". Ne ftojmë shpërndarësit në mbarë botën të bashkohen me ne dhe kompania është e dëshiruar për të bashkëpunuar me ju për një të nesërme më të ndritshme!

Shandong  Pengfuda Mbrojtjen e Mjedisit Technology  Co, Ltd, është një ndërmarrje moderne, e cila është e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin projektimin, prodhimin e chipper druri dhe polic të plotë dhe përkatëse  ndihmëse që nga fillimi i vitit 1990.

Kemi borxh reputacion të mirë në mesin e klientëve të gjithë botën përmes përpjekjeve të viteve. O ur kompania ka rritur në një prodhues të plotë të pajisjeve të veçanta me qëllim për seksionin e përgatitjes materiale në sektorë të tillë si letër-marrjes, produkteve pyjore, prodhimin e energjisë biomasës, shkrirjes silic, briket biomasës, ushqim dhe plehrave kimike.

Our main products includes:Biomass crusher for the municipal solid waste disposal.Wood energy production lines which includes wood log splitter,pellet making production line and sawdust charcoal briquette making production line.Wood chip production line for papermaking pulp.And other auxiliary equipments such as rotary drum screen,vibrating siever screen,many kinds of conveyor,Dust-removal system.

Request Information Na kontaktoni