Get Free Samples? Give us a call: +86 13173291019

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Дали сте компанија производителот или тргување?

Ние сме производител и имаме сопствена фабрика.

Зошто ние изберете вашата компанија?

We have more 10 years of experiences in wood chipper, hammer mill and other woodworking machineries and guarantee  high quality products and competitive price and good aftersale service.

Where is your factory located? How can I visit here?

Нашата фабрика се наоѓа во Чанг Шан индустриски парк, Zou пинг, провинцијата Шандонг, Кина

It is near Qingdao port.

Што сертификати имаме?

Нашата компанија има положено ISO9001-2008 квалитетот, безбедноста CE и сертификати за квалитет на ЕУ.

How long is your warranty period of the machine quality?

Една година (сметано од опремата пристигнува страна на корисникот).

Will you send engineers to guide the installation of the machine?

Yes, we will send one engineer to guide the installation.

 Барање Информации Контакт